HomeKnepvilken riktning kör bussen? Bara dom med hög intelligens klarar detta.

vilken riktning kör bussen? Bara dom med hög intelligens klarar detta.

-

Att lösa gåtor är alltid roligt. Man känner sig alltid lite smartare när man väl lyckats lösa något som andra inte kanske klarar av att lösa.

Om du anser dig vara bra på att lösa gåtor så ska du nu få något riktigt klurigt att bita i när du läser detta.

Många som provar att lösa denna brukar ofta bli irriterad över att dom inte lyckas eftersom dom inte förstår vad svaret kan vara på denna kluringen.

Detta är en gåta som många småbarn till och med klarar av, vilket förmodligen kommer sätta ännu större press på dig som läser detta att klara den.

Det som du ska ta reda på är vilket håll bussen kör på. Alltså i vilken riktning är den på väg. Kör den till höger eller vänster? eller står den helt enkelt bara still?

Här är bussen som du ska lösa svaret på.

Kan du se vilket håll den är på väg mot eller?

Bildkälla: Buss

Även om många kanske tänker att detta är jätte enkelt, så kan det vara precis tvärtom. Det gäller verkligen att tänka utanför boxen och använda hela sin intelligens när du vill lösa detta svaret.

Om du vill veta svaret så finner du det lite längre ner på denna sidan.

Här under hittar du svaret på om det är A eller B.

Bildkälla: Buss

Svaret är att bussen är på väg mot vänster sida. Eftersom du inte ser några dörrar betyder det att de är på andra sidan dom sitter på. Och du vet säkert att dörrarna alltid på höger sida i den riktning som bussen kör. Alltså är svaret: så enkelt som vänster.

Dela denna kluring med dina vänner och familj så dom också får testa sin intelligens på gåtan!