HomeHundarValpar tas med på en dag till det öde akvariet

Valpar tas med på en dag till det öde akvariet

-

Med många nationer som för närvarande är låsta måste vi alla hitta på alternativa sätt att underhålla oss själva för tillfället

Och det verkar som om det inkluderar några lyckliga valpar , som nyligen dök ner till sitt lokala akvarium medan det var stängt för allmänheten .

Jag vet, det här är EXAKT den typen av hälsosamt innehåll vi behöver just nu.

Det goda folket på Atlanta Humane Society (AHS) bestämde sig för att ta med sig några valpar till Georgia Aquarium nyligen, eftersom det – precis som många attraktioner och platser just nu – var stängt för allmänheten.

AHS sa att valparna hade den ”bästa dagen någonsin” och delade en video av dem i aktion på Twitter, där bilderna fick mer än 53 000 likes och 15 000 retweets.

AHS skrev: ” Våra valpar hade den bästa dagen någonsin.

” De fick utforska @ GeorgiaAquarium medan det är stängt för allmänheten. De gjorde alla möjliga spännande upptäckter och massor av nya vänner! ”

Det ser ut som att Georgia Aquarium också hade roligt att vara värd för hundarna, och sa också på Twitter: ” Inga ruffdagar här, bara ett par söta valpar från @ AtlantaHumane som utforskar vår Ocean Voyager-habitat .”

Med hänvisning till de två hundarna i videon delade akvariet också en länk som lyfte fram hur människor kunde hjälpa AHS, och tillade: ”Syskonen Odie och Carmel är två av de många hundar från AHS som för närvarande bor i kärleksfulla fosterhem. Liksom vi är AHS dedikerade att ge den bästa vården för sina djur under denna tid. Se hur du kan hjälpa våra vänner.”

Inlägget länkar till AHS hemsida , där ett brev från VD och koncernchef Cal Morgan förklarar att det finns ”dussintals djur som väntar” på kärleksfulla familjer och för evigt hem.

I brevet står det: ”Denna vår kommer att bli en av våra mest hektiska, och vi gör vårt bästa för att förbereda oss för den.

”Men vi behöver fortfarande din hjälp, så att vi kan ge skydd och ta hand om de dussintals nyfödda valpar och kattungar som kommer att föras till oss.

”Varje djur som kommer in genom våra dörrar kommer att ha unika behov, och vi har redan ansträngt våra resurser för att ta emot så många utsatta hundar och katter.

”För att se till att inga djur avvisas under den hektiska vårsäsongen behöver vi omgående din hjälp för att försörja dem.”

Inkluderat i Morgans meddelande är en ”önskelista” som täcker grundläggande föremål som kommer att ”hålla varje valp och kattunge frisk och glad medan de väntar på adoption”.

”Vad du än väljer kommer att göra en underbar, livsförändrande skillnad för många desperata djur”, säger Morgan och undertecknar meddelandet ”för djuren”.